پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر رئیس سازمان بهزیستی کشور: مدارس، کانون جدید فرهنگی و اجتماعی محلات می‌شوند | طرح «سلام»، مقدمه خدمات جدید به اقشار مختلف مردم تشریح اولویت‌های سازمان تأمین اجتماعی | طرح‌هایی برای عبور از ناترازی و توازن مالی در حال اجراست گلایه از  صف‌های طولانی ام آرآی در مشهد  | فقط ۱۹ دستگاه برای چند میلیون نفر هر دمنوشی درمان نیست | هشدار پزشک طب سنتی درباره مصرف خودسرانه دارو‌های گیاهی شربت سرفه ساخت هند کودکان را می‌کشد؛ نخورید! آمار ازدواج و طلاق طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ در خراسان‌رضوی | ازدواج اوج گرفت، طلاق عقب‌نشینی کرد مشهد، میزبان اولین مرکز «مهر و گفت‌و‌گو» | اجرای آزمایشی طرح ملی «سلام» در منطقه قاسم‌آباد مشهد + فیلم (۱۷ مهر ۱۴۰۴) بدهی ۷۰ هزار میلیارد تومانی دولت به تأمین‌اجتماعی بابت هزینه درمان | چرا مصوبه سران قوا اجرا نمی‌شود؟ سیگار کشیدن خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ را افزایش می‌دهد معطلی ۶ماهه بازنشستگان تأمین‌اجتماعی برای دریافت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ و بیمه تکمیلی آزمون کارشناسان رسمی دادگستری سال ۱۴۰۴ برگزار شد (۱۷ مهر) شهادت مامور مبارزه با مواد مخدر در درگیری با قاچاقچیان مسلح در محور نهبندان - زاهدان (۱۶ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد

  • کد خبر: ۳۴۵۸۱۰
  • ۲۷ تير ۱۴۰۴ - ۱۳:۳۹
کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد
معاون آموزشی وزیر علوم با بیان اینکه کنکور با امنیت کامل برگزار شد، گفت: سال تحصیلی برای نو ورودها با توجه به اینکه اعلام نتایج قاعدتاً در نیمه مهرماه خواهد بود، با قدری تاخیر شروع خواهد شد.

به گزارش شهرآرانیوز، دکتر ابوالفضل واحدی در حاشیه بازدید از حوزه امتحانی دانشگاه صنعتی امیرکبیر با اشاره به فراهم بودن امنیت برگزاری کنکور، گفت: امنیت و امکانات برگزاری نوبت دوم کنکور به نحو مناسبی پیش‌بینی شد به طوری‌که کنکور در سلامت کامل برگزار می‌شود.

وی در ادامه تصریح کرد: یکی از دغدغه‌های برگزاری نوبت دوم کنکور بحث امنیت روانی این آزمون بود، اینکه سئوالات آزمون کاملا محرمانه و شخصی‌سازی شده به دست داوطلبان برسد که در بازدید‌های مختلفی این مهم صورت گرفت. خوشبختانه این امر محقق شده است، اگر چه ممکن است در فضای مجازی مطالبی در این حوزه گفته شود که البته این موارد عاری از حقیقت بوده است.

معاون آموزشی وزیر علوم تاکید کرد: علاوه بر اینکه امنیت برگزاری نوبت دوم کنکور به شکل مناسبی فراهم شد، شرایط فیزیکی برگزاری این آزمون نیز مناسب است. به طوری‌که تاکید شده بود علاوه بر داوطلبان، خانواده‌های آنها نیز به شکل مناسبی در این آزمون تکریم شوند تا امنیت روانی آنها نیز تامین شود که این تدابیر اتخاذ و اجرایی شد.

دکتر واحدی به ظرفیت پذیرش در دانشگاه‌ها اشاره کرد و خاطر نشان کرد: ظرفیت‌ها فرایندی است که دانشگاه‌ها باید برنامه‌های خود را در این زمینه ارائه دهند. این ظرفیت در دفتر گسترش آموزش عالی بررسی بر اساس توانمندی‌های دانشگاه، تعداد اساتید، آزمایشگاه‌ها و سایر امکانات شان بررسی می‌شود، در نهایت تصمیم گرفته می‌شود یک ظرفیت به دانشگاهی داده شود یا نشود یا کم شود یا اضافه شود؛ بنابراین موردی هست.

معاون آموزشی وزیر علوم افزود: بنا بر این هست که ظرفیت پذیرش در دانشگاه به نحوی مدیریت شود که متناسب با نیاز‌ها باشد؛ بنابراین سیاست افزایش ظرفیت بدون برنامه در برنامه وزارت علوم نیست؛ بنابراین ظرفیت دانشگاه‌ها حدود ۴۸۰ هزار نفر هست ولی عدد دقیق آن، هفته اول مرداد ماه نهایی و مشخص می‌شود، چون مورد به مورد و دانشگاه به دانشگاه باید بررسی شود.

وی در خصوص زمان آغاز سال تحصیلی نیز تاکید کرد: سال تحصیلی برای نو ورود‌ها با توجه به اینکه اعلام نتایج قاعدتاً در نیمه مهرماه خواهد بود، با قدری تاخیر شروع خواهد شد.

منبع: ایسنا

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->